De grootste speelgoed winkels

De grootste speelgoed winkels

Er zijn een aantal winkels in zowel Nederland als daar buiten die een waar paradijs zijn voor de echte speelgoed liefhebber. Je vindt hier allerlei soorten speelgoed, groot en klein, voor alle leeftijden en je kunt het vaak zo gek niet bedenken of het is hier te verkrijgen. Alleen daarom al is het leuk om een overzicht te maken van de grootste speelgoed winkels ter wereld en te bekijken wat het is dat deze zaken zo speciaal maakt.

Hamleys

In Londen is Hamleys gevestigd. Indien je een keer in de Engelse hoofdstad bent is het een absolute aanrader om hier eens langs te gaan, zeker wanneer je kinderen hebt. Hamleys wordt al jaren gezien als de grootste speelgoed winkel die de wereld rijk is en biedt van alles aan op talloze gebieden. Het is gevestigd in de chique wijk Soho die sowieso wel een bezoek waard is. Als je dan tevens de kans ziet om nog even bij Hamleys langs te gaan combineer je op deze mnaier twee van de beste dingen die Londen te bieden heeft.

Toychamp

De grootste speelgoed winkel in Nederland heet Toychamp. Je vindt hier van alles wat met speelgoed te maken heeft maar ook andere nuttige dingen zoals agenda┬┤s en multimedia. Van een bezoek aan Toychamp kun je eigenlijk bijna een dagje uit maken. Er is zoveel te doen en te zien dat je er genoeg tijd hebt te besteden. Daarom is het leuk dat ze niet slechts alleen speelgoed aanbieden maar tegelijkertijd vele andere nuttige benodigdheden.

Lego Shanghai

Een paar jaar geleden werd er in Shanghai de grootste Lego winkel ter wereld geopend, dit gebeurde om precies te zijn in 2016. Nu is Shanghai sowieso al een indrukwekkende stad met alle wolkenkrabbers en grote gebouwen die je er kunt zien. In dit imposante stukje China kreeg men er dus ook nog eens de grootste Lego winkel ter wereld bij. Lego is officieel een Deens bedrijf, en het park Lego land is dan ook gevestig in de Deense stad Billund. Dat het een winkel van dergelijke grote in China opent is niet zo gek. Volgens het bedrijf was de markt in China er eentje die ontzettend goed is en veel verkoop oplevert in vergelijking met de rest van de wereld.

dante