Heerlijke handdoeken: onmisbaar in een actief gezin

Heerlijke handdoeken: onmisbaar in een actief gezin

Als je een gezin met kinderen hebt herken je het vast wel: de volle wasmand die elke dag op je wacht. Kleding, sokken en beddengoed moeten natuurlijk regelmatig worden gewassen. Je wasmand puilt echter vaak uit, vooral door de handdoeken die je gezinsleden iedere dag gebruiken. Een schone handdoek is heerlijk na het douchen en wel zo hygiënisch. Je frisgewassen en netjes gevouwen stapel handdoeken ligt daarom nooit lang in de kast. Voor je het weet zijn ze alweer allemaal gebruikt. Je kun je er dan ook nooit genoeg van hebben!

Nieuw gezinslid, nieuwe spullen

Met de komst van een baby schaf je ook allerlei spullen aan. Producten als ledikantjes, kinderwagens, speelgoed en verzorgingsartikelen liggen daarbij voor de hand. Ook extra badlakens kun je goed gebruiken als je gezin groter wordt. Een grote zachte handdoek van goede kwaliteit is heerlijk om je kindje na het bad in te wikkelen. Zacht katoen is perfect voor een teer kinderhuidje, maar ook voor die van jezelf. Met een druk gezin mag je jezelf ook best wat luxe gunnen.

De wereld wordt groter

Als je kind ouder wordt zal ook zijn wereld groter worden. Ondernemende kinderen spelen niet langer alleen thuis in hun eigen speelhoekje, maar gaan erop uit om de wereld te ontdekken. Daarbij hoort vies worden in de zandbak of met vriendjes in de modder of in regenplassen spelen. Nog vaker dan voorheen zul jij de kraan van je bad of douche opendraaien voor een uitgebreide wasbeurt. Ook dan komen die extra badlakens goed van pas!

Onmisbaar bij zwemles

Nieuwe dingen leren hoort bij de ontwikkeling van je opgroeiende kind. Niet alleen op school maar ook in de vrije tijd worden steeds weer nieuwe vaardigheden geleerd. Voor vrijwel alle ouders is er wat dat betreft één must: je wilt dat je kind leert zwemmen. Met één of meer kinderen in je gezin die zwemles volgen komen kwalitatief goede badlakens zeker van pas. Stevige katoenen handdoeken zijn makkelijk te wassen en ook snel weer droog. Zo grijp je nooit mis als de volgende zwemles zich alweer aandient.

Sport en spel

De meeste kinderen houden niet alleen van gamen op een spelcomputer maar ook van lekker actief bezig zijn. Als je kind een sportliefhebber is zal je dat ook aan de hoeveelheid was merken! Na het sporten verdwijnt alle kleding regelrecht in de wasmand en de sporter onder de douche. Als je fanatieke sporters in je gezin hebt weet je wat dat betekent: minstens twee keer per week gebruikt iedereen een extra badlaken. Omdat je sporten belangrijk vindt, was je die met liefde en koop je nog een paar setjes met bijpassende washandjes: dat is voor sporters geen overbodige luxe!

Praktisch en stijlvol

Hoogwaardige badlakens zijn niet alleen praktisch in gebruik. Ze kunnen ook een blikvanger zijn in je badkamer en deze een luxueuze uitstraling geven. Zelf geef je misschien de voorkeur aan neutrale tinten die passen bij de inrichting van deze ruimte. Speciaal voor je kinderen kies je wellicht liever een meer opvallende kleur. Ook tijdens jullie heerlijke strandvakantie komen deze badlakens goed van pas.

dante